top
nederlandse versie zeilboot verhuur andijk   deutsche Seite Andijk Segelyacht Charter   English website Andijk Yachtcharter  
Andijk Jacht Verhuur
Zeilboot huren IJsselmeer, Markermeer en Waddenzee
IJsselmeer
Markermeer
Waddenzee
Home  >>  knrm helpt app

KNRM HELPT

Uitleg gebruik van de app

Wij willen u via deze weg graag kennis laten maken met de “KNRM Helpt app”.

De KNRM Helpt app biedt watersporters en huurders een hulpmiddel voor een goede reis voorbereiding. Men kan met behulp van weer- en waterinformatie een prachtig vaarplan maken. Daarnaast kunt u de vaartocht volgen en in een logboek bewaren. Wanneer u buiten de tijd arriveert kan de app, wanneer u dit heeft aangegeven, contact opnemen met een thuisblijver.

Snelle Hulpverlening Via de app kunt u tijdens de vaartocht hulp vragen bij de KNRM. Bij nood gevallen en minder spoedeisende gevallen kunt u via de app contact opnemen met de KNRM alarmcentrale. Als u de gegevens van de gehuurde boot in de app heeft vastgelegd dan beschikt de KNRM meteen over alle gegevens van de boot, aantal opvarenden en positie via GPS. Dit bevordert de hulp.

Wij adviseren met klem om de KNRM app voordat u de trossen los gooit, te downloaden!

Klik hier voor de download in de App Store voor iPhones
Klik hier voor de download in de Play Store voor Android smartphones

Wacht op de boot van de KNRM
Mocht u met uw boot vast komen te liggen, wacht altijd op de KNRM ! Als u de KNRM oproept via de marifoon, luisteren ook commerciële sleepbedrijven mee. Deze zijn meestal iets sneller ter plaatse (let op. Deze bedrijven zeggen vaak dat zij van de KNRM zijn !). Neem geen hulp aan van commerciële bedrijven, zij rekenen minimaal 2.000 euro. De KNRM vraagt alleen om een donatie !!! U kunt de KNRM ook bereiken via tel.nr. 0900-0111.

knrm hulpverlening bij zeilboot huren
Contact
Andijk Zeiljacht Verhuur
Nieuwe Haven 5
1619 JW Andijk
Tel. 0653868689 / 0651070055
info@andijkjachtverhuur.nl