top
nederlandse versie zeilboot verhuur andijk   deutsche Seite Andijk Segelyacht Charter   English website Andijk Yachtcharter  
Andijk Jacht Verhuur
Zeilboot huren IJsselmeer, Markermeer en Waddenzee
IJsselmeer
Markermeer
Waddenzee
Home  >>  Overzicht zeilboten >>  Lady Victoria

Zeiljacht huren vanuit haven Enkhuizen

Dagje zeilen, groepsuitje, bedrijfsuitje, teambuilding

Dit klassiek houten zeiljacht is uitstekend geschikt voor team building van bedrijven en instellingen. Bij dagtochten biedt dit schip plaats aan 10 personen + 2x bemanning.

Wie kan een betere manier verzinnen om medewerkers echt te laten samenwerken dan hen de bemanning te laten zijn op dit prachtig houten zeiljacht en de samenwerking af te sluiten met een goed glas wijn. Klassieke zeiljachten zijn hier uitermate geschikt voor, daar ze uw medewerkers de kans bieden deel te nemen aan alle zeilactiviteiten waaronder zeilen hijsen, navigeren en koers bepalen en dit alles in een unieke omgeving met een klassieke uitstraling.

Deze tweemaster biedt deze mogelijkheden en is daartoe in een nagenoeg perfecte conditie gebracht met de klassieke uitstraling zoals je die alleen nog aantreft op de houten schepen van dagen van weleer in combinatie met de laatste technische voorzieningen en uiteraard de beste veiligheidsuitrusting.

HET CHARTEREN
Het charteren van dit zeiljacht biedt geïnteresseerden de kans het genot te ervaren van het varen op Nederlands binnenwateren waaronder het IJsselmeer en de Waddenzee tijdens een eendaagse of meerdaagse zeiltochten.

De thuishaven van dit zeiljacht is Enkhuizen. Het schip wordt verhuurd met schipper voor dagtochten en eventueel langere tochten. Indien gewenst kunnen wij de catering voor u verzorgen.

DAGTOCHTEN MET SCHIPPER
Dit zeiljacht is niet online te boeken. Wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen via ons email adres info@andijkjachtverhuur.nl

Bouwjaar 1978
L x B x D 19m x 4.65m x 1.80m
Zeilen Grootzeil, rolfok, rolgenua, bezaan
Slaapkabines 3
Slaapplaatsen 6+2 voor bemanning
Motor Yanmar 110pk
Drinkwatertank 1000 liter
Dieseltank 1200 liter
Vaargebied IJsselmeer, Waddenzee
Locatie Enkhuizen
Extra informatie
zeilboot Type: Ketch: One off
materiaal romp iroko, opbouw birmees teak
stahoogte 1.90m
sanitiar twee badkamers, incl. 2x toilet/douche
TV Ja
Kombuis gasfornuis 3 pitten, koelkast, diepvries
  oven, magnetron, barbeque, friteuse
  koffiezet apparaat, servies, glazen,
  pannen, etc.
   
   

ZEEWAARDIGHEID EN DEGELIJKHEID.
De eerste eigenaar heeft het jacht in de jaren zeventig van de vorige eeuw exclusief laten bouwen door de Chinese werf SenG in Singapore. Hij had behoefte aan een buitengewoon zeewaardig schip en heeft gekozen voor een ontwerp van de beroemde Amerikaanse architect William Garden. De ontwerpen van William Garden staan bekend voor hun zeewaardigheid onder ook de meest extreme omstandigheden. De beste Maleisische vaklui werden ingezet om van tonnen Afrikaans hardhout iroko en Birmees teakhout van de beste kwaliteit een schip voor de eeuwigheid te maken. Ook de afwerking waaronder zware aluminium masten en vele koperen onderdelen getuigt van het streven van de opdrachtgever om een schip te bouwen dat de zwaarste zeeën weet te weerstaan.

 

<<
>>
zeilboot bavaria 33 huren
zeilboot bavaria 33 huren
huren zeilboot ijsselmeer
zeilboot verhuur waddenzee
bavaria 33 huren
bavaria 33 verhuur ijsselmeer
zeilen waddenzee
zeilvakantie ijsselmeer
bavaria zeilboot